0264 401393 / 0264 401394

Consiliere Online

Consiliere

Consilierea în carieră reprezintă o formă de suport acordată persoanelor în procesul complex de adaptare la mediul schimbător al muncii. Consilierul de carieră te poate ajuta să îți dai seama dacă ai aptitudinile sau abilitățile necesare pentru practicarea cu succes a unei profesii, să îți descoperi interesele sau preferințele pentru o anumită profesie sau pentru o familie de profesii și să îți evaluezi într-un mod realist șansele de reușită.

Consilierea în carieră se adresează tuturor celor care au nevoie de mai multă claritate sau focalizare cu privire la traseul lor educațional sau profesional, pentru a putea lua deciziile cele mai potrivite și avantajoase pe termen lung.

Cum folosești platforma ESCOUNIV pentru a beneficia de servicii de consiliere de carieră?

Îți faci un cont și te loghezi pentru a avea acces la calendarul de programări al consilierilor de carieră. Utilizând calendarul, soliciți o programare fie pentru o întâlnire în spațiul virtual, prin intermediul platformei, fie față în față. Dacă locuiești în altă localitate sau pur și simplu dacă preferi să ai o ședință sub formă de video-conferință, poți accesa această opțiune în cadrul platformei. Consilierul de carieră va fi disponibil la data și ora stabilită. Serviciile de consiliere de carieră oferite studenților UTC-N prin intermediul platformei ESCOUNIV sunt gratuite.

Serviciile de consiliere psihologică se adresează oricui dorește să înțeleagă mai bine situațiile și problemele de viață pe care le întâlnește, sau trăirile, stările emoționale, gândurile și comportamentele personale. Cu siguranță merită să încerci o primă ședință! Consilierul psiholog va urmări cu atenție povestea ta și, alături de tine, va găsi modalități noi de abordare a problemei tale sau a întrebărilor pe care le ai.

Consilierea psihologică este utilă în orice perioadă a vieții și îți poate oferi exact suportul de care ai nevoie pentru a trece peste unele obstacole sau prin anumite dificultăți și pentru a-ți dezvolta potențialul și a te cunoaște mai bine.

Cum folosești platforma ESCOUNIV pentru a beneficia de servicii de consiliere psihologică?

Îți faci un cont și te loghezi pentru a avea acces la calendarul de programări al consilierului psiholog. Utilizând calendarul, soliciți o programare fie pentru o întâlnire în spațiul virtual, prin intermediul platformei, fie față în față, la sediul Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră al UTC-N, în Cluj-Napoca. Dacă locuiești în altă localitate, nu ai timp să ajungi până la sediul nostru sau pur și simplu dacă preferi să ai o ședință sub formă de video-conferință, poți accesa această opțiune în cadrul platformei. Consilierul psiholog va fi disponibil la data și ora stabilită. Serviciile de consiliere psihologică oferite studenților UTC-N prin intermediul platformei ESCOUNIV sunt gratuite.

Ultimele Evenimente

Apr

Gen Z’s Internship Hacks

Gen Z’s Internship Hacks _11.04.2024, ora 14.00, C...

  • 11-04-2024 14:00:00
detalii eveniment 11
Gen Z’s Internship Hacks

Mar

ZILELE CARIEREI ÎN UTCN 2024

4-8 martie 2024

  • 04-03-2024 09:00:00
detalii eveniment 04
ZILELE CARIEREI ÎN UTCN 2024

Nov

ACTIVITĂȚI REMEDIALE

Semestrul I, anul universitar 2023-2024

  • 09-11-2023 00:00:00
detalii eveniment 09
ACTIVITĂȚI REMEDIALE

Sep

SĂPTĂMÂNA BOBOCILOR ÎN UTCN 2023

SĂPTĂMÂNA BOBOCILOR ÎN UTCN 2023

  • 27-09-2023 09:00:00
detalii eveniment 27
SĂPTĂMÂNA BOBOCILOR ÎN UTCN 2023