0264 401393 / 0264 401394

Competiţii sportive „Boboci în mişcare”

Competiţii sportive „Boboci în mişcare”

  • 04 Oct, 2019 - 05 Oct, 2019
  • 10:00 - 16:00

REGULAMENTUL Competiţiilor sportive „Boboci în mişcare” din cadrul evenimentului Săptămâna Bobocilor 2019

1. Elemente organizatorice

1.1 – Organizatorii Competiţiile sportive sunt activităţi din cadrul evenimentului „Săptămâna Bobocilor”, iniţiat de către Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră (CCOC) al UTC-N, şi sunt organizate cu sprijinul Colectivului de Educaţie Fizică şi Sport al UTC-N .

1.2 – Participanţii Participanții vor fi doar studenţii anului I (an universitar 2019-2020) - „boboci”. In cazul competițiilor de fotbal și baschet, echipele vor fi selecţionate aleatoriu, pe baza înscrierilor individuale. Se acceptă şi înscrierea completă a echipelor gata formate. Tabelul nominal pentru înscrieri va cuprinde următoarele câmpuri: 1. Numele şi prenumele jucătorului; 2. Facultatea de care aparţine şi secţia; 3. Date de contact (număr de telefon, adresa de e-mail); 4. Competiţia la care participă Jucătorii au obligaţia să deţină asupra lor, la toate competiţiile, carnetul de student (daca îl primesc de la facultate) sau cartea de identitate, cu care vor proba identitatea în caz de contestaţie.

1.3 – Înscrierea participanţilor Participanţii se vor putea înscrie la activităţile sportive în unul dintre următoarele moduri: - în punctele de informare InfoBoboc din cămine şi facultăţi - prin e-mail la adresa Centrului de Consiliere şi Orientare în Carieră: office.ococ@ococ.utcluj.ro - prin mesaj pe pagina Facebook “Consiliere Universitatea Tehnică” Perioada de înscriere: 21 septembrie – 03 octombrie, ora 14:00 - pentru fotbal și 04 octombrie, ora 14:00 – pentru baschet și tenis de masă.

2 – Regulament de desfăşurare:

2.1. – Competiţii Se vor organiza următoarele competiţii: ● 4 octombrie 2019, între orele 10:00 - 16:00 - Competiţie de FOTBAL ● 5 octombrie 2019, între orele 10:00 - 16:00 - Competiţie de BASCHET ● 5 octombrie 2019, între orele 10:00 - 16:00 - Competiţie de TENIS DE MASĂ

2.2. – Terenul de joc Terenul de joc pe care se dispută meciurile de FOTBAL “Boboci în mişcare” este cel din incinta campusului Observator (Str. Observatorului, nr. 34, Cartierul Zorilor). Sala de sport unde se vor disputa meciurile de BASCHET și cele de TENIS DE MASĂ “Boboci în mişcare” este cea din cadrul clădirii UTC-N de pe B-dul Muncii nr. 103-105.

2.3. – Numărul jucătorilor Pe raportul de joc se vor înscrie maxim 6 jucători pentru fotbal (5 pe teren și 1 în poartă) şi 4 jucători pentru baschet ( se joacă în sistem streetball, 3 plus 1 rezervă). Competiția de tenis de masă se desfășoară în regim individual.

2.4. – Echipamentul jucătorilor Toţi participanţii au obligaţia să se prezinte la acest eveniment cu echipament/îmbrăcăminte şi încălțăminte sport (în cazul competițiilor de baschet și tenis de masă este obligatoriu ca încălțămintea să fie adecvată pentru sală și neutilizată în exterior). Pentru delimitarea jucătorilor dintr-o echipă se vor folosi maieurile date în folosință de organizatori în timpul jocului.

2.5. – Arbitraj Arbitrajul va fi asigurat de organizatori. Regulile de joc pentru fiecare competiție vor fi detaliate de către profesorii din cadrul Colectivului de Educaţie Fizică şi Sport al UTC-N.

2.6. – Durata de joc Durata unei reprize, la meciurile de fotbal va fi de 20 minute, iar pauza de 5 minute. Pentru baschet se vor juca 2 reprize a câte 10 minute. In cazul competiției de tenis de masă meciurile se dispută după sistemul ,,două seturi câștigate din trei”.

3 – Condiţii de clasament La competiția de fotbal: se joacă într-o singură grupă, meciurile fiind stabilite prin tragerea la sorți a echipelor înregistrate. Câștigătoarea fiecărui meci merge mai departe în competiție. La competiția de baschet: se joacă în două grupe, în cadrul fiecărei grupe, fiecare echipă joacă un meci cu fiecare dintre celelalte echipe. Primele două echipe din grupe merg mai departe și joacă ”în cruce”, în finale. La competiția de tenis de masă: în funcție de numărul participanților, organizatorii vor alege varianta corespunzătoare: sistem eliminatoriu sau fiecare cu fiecare pe grupe. Meciurile se disputa după sistemul ,,două seturi câștigate din trei”.

4 – Premii Membrii echipelor clasate pe primele 3 locuri vor fi premiaţi la finalul competițiilor de fotbal și baschet. Sportivii clasați pe primele 3 locuri la competiția de tenis de masă vor fi premiați la finalul competiției.

5 – Dispoziţii finale Organizatorii îşi rezervă dreptul de a modifica regulamentul, cu menţiunea că eventualele modificări vor fi aduse la cunoştinţa participanţilor şi a publicului cu cel puţin 24 de ore înainte de a intra în vigoare.

 

Cluj-Napoca, 23 septembrie 2019                                                                                             Organizatorii

Locatie Eveniment

Str. Constantin Daicoviciu
Cluj-Napoca, CJ 400020

ULTIMELE EVENIMENTE

Categorii Evenimente