0264 401393 / 0264 401394

Analiză de nevoi și motivații

Analiză de nevoi și motivații

Analiză de nevoi și motivații

Vă adresăm acest chestionar deoarece desfășurați activitate de consiliere/îndrumare cu studenții în cadrul UTCN (sunteți consilier de studii/tutore/îndrumător de an sau grupă/consilier de carieră). Scopul chestionarului este de a înțelege mai bine nevoile dumneavoastră legate de consiliere/îndrumare și de interacțiunea cu studenții. Echipa Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră vă mulțumește pentru implicare și pentru timpul acordat.

1. Facultatea din care faceți parte
2. Indepliniți rolul de:
3. In ce an de studiu sunt studenții pe care îi consiliați/îndrumați?
4. Pe o scară de la 1 la 5 cât de pregătit(ă) vă simțiți pentru a desfășura activitatea de consiliere/îndrumare a studenților?(1-deloc pregătit(ă), 5-extrem de pregătit(ă))
5. Scrieți care sunt activitățile pe care le realizați cel mai ușor împreună cu studenții în munca de consiliere/îndrumare:
6. Indicați dificultățile cu care vă confruntați în munca de consiliere/îndrumare:
7. De ce aveți nevoie, pentru a vă face munca de consiliere/îndrumare și mai bine decât o faceți acum? (puteți indica orice: materiale, resurse, abilități, formare profesională, s.a.)
8. Care sunt subiectele de interes și competențele pe care ați dori să le îmbunătățiți pentru dezvoltarea dumneavoastră personală și profesională în rolul de consilier/îndrumător?
9. Vă invităm să adăugați aici orice considerați portivit, în legătură cu subiectele atinse în acest formular